Witte Auto's Op Rij Laden

Laden op het werk

De plek waar je medewerkers samenkomen, is de plek om op te laden. Maar hoe doe je dat op een slimme manier? Hoeveel laadpalen heb je nodig? Hoe houd je grip op het verbruik? Wat zijn de mogelijkheden om zelf stroom op te wekken of op te slaan? Samen zoeken we naar de oplossing die het beste past bij jouw situatie.

Wat heb je nodig om te laden op werk?

Wil je dat je medewerkers met een laadpas door het hele land kunnen laden? Of zorg je voor oplaadpunten op werk en thuis? Je kunt zelf kiezen.

Wagenparkcheck

Bereken jouw CO₂ uitstoot

Heeft jouw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan moet je binnenkort ieder jaar gaan rapporteren over de CO₂-uitstoot van het zakelijke verkeer én het woon-werkverkeer van jouw medewerkers. Wij helpen je berekenen hoe die uitstoot nu is. 

Is deze hoger dan de maximumnorm?  Dan kun je nu in actie komen. Je hebt nog 4 jaar de tijd om maatregelen te nemen en de CO₂-uitstoot te verlagen. Wij kunnen je daar uiteraard bij helpen.

Voordelen voor jou

Biobrandstof

Betaal ook traditionele en biobrandstof

Is jouw wagenpark nog niet 100% elektrisch? Geen punt...  De TotalEnergies laadpas is ook een tankpas voor onze traditionele brandstoffen en biobrandstoffen. Zo maken we jouw wagenpark stap voor stap duurzaam.

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Nieuwe ontwikkelingen & duurzame tips