Laadpaal Thuis

Laadpaal voor medewerkers

Met een laadpaal thuis hebben jouw medewerkers altijd een laadpunt beschikbaar. Ook mooi meegenomen: thuis opladen is goedkoper dan bij een openbaar laadpunt!
Alfen Single En Double

Eenvoudig bestellen

Klaar om een laadpaal te bestellen? Via ons bestelplatform kies je eenvoudig een laadpaal die het beste bij jouw wensen past. Je kunt op het platform een laadpaal voor thuis of op werk bestellen!

EV Thuis

Compensatie laadkosten

Combineer je een laadpas van TotalEnergies met een laadpaal bij ons? Dan kunnen wij de laadkosten van je werknemer(s) automatisch compenseren. Nooit meer declaraties en tankbonnen verwerken dus!

Laadpunten

Inzicht in verbruik

We laten precies zien wat het laadverbruik van je werknemer(s) is. Zo weet je bijvoorbeeld wie er vaak gebruik maakt van de laadpaal op zijn eigen terrein. Afhankelijk van je wagenpark kun je met deze data belangrijke zaken in één dashboard overzichtelijk weergeven.

EV Thuis

Hulp bij storing

Heeft de laadpaal overwacht een storing? Dan kun je het storingsnummer bellen dat op de paal staat. Vaak kan de storing op afstand verholpen worden. Zo niet, dan sturen we zo snel mogelijk een monteur je kant op. Houd het paalnummer bij de hand wanneer je belt. Deze is te vinden op de laadpaal.

EV Laden (2)

Wist je dat...

Wat zijn de stappen na het indienen van mijn aanvraag?

Square Logo TE

Vragen of opmerkingen?

Uiteraard helpen wij je graag. Neem contact op en we adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.