Laadplein Laadcluster Laadpaal

Laadplein

Denk je erover om met je zakelijke wagenpark over te stappen op elektrisch rijden? Dan heb je waarschijnlijk een laadplein nodig. Met een laadplein kun je jouw complete wagenpark op één centrale plek van energie voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag zoeken naar een passende laadoplossing voor je wagenpark.
Witte Auto's Op Rij Laden

Voor wie is een laadplein interessant?

Voor fleet owners, transporteurs of bedrijven met veel medewerkers die een auto van de zaak rijden. Tegenwoordig laadt 40% van de EV-rijders via een laadpaal op het werk. Maar ook bedrijven die veel klanten ontvangen kunnen een laadplein gebruiken om te zorgen dat hun bezoek altijd opgeladen vertrekt. 

Laadpunten

Waarom een laadplein?

Met een eigen laadplein is er altijd genoeg plek en laadcapaciteit om de voertuigen van je bedrijf, je medewerkers en je klanten op te laden. Voor medewerkers die zakelijk rijden essentieel. En voor andere EV-rijders een mooie voorziening die bijdraagt aan werknemerstevredenheid.

Laadpaal Laadpas

Waarom zakelijk laden met TotalEnergies?

Of je nou al weet wat je wilt hebben, of nog op zoek bent naar wat bij jouw bedrijf past: wij kunnen je een totaaloplossing bieden. Wij hebben de data, kennis en middelen om schone energie voor vervoer beschikbaar én betaalbaar te maken op jouw eigen terrein. Door elke stap intern te beheren gaan we veilig, effectief en kostenefficiënt te werk. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat tijdens de transitie jouw vloot gewoon kan blijven rijden.

Voordelen USP Eigenterrein

Alles onder één dak

  • Wij leveren advies op maat
  • Ervaring met verschillende laad- en tankoplossingen voor EV's
  • Je kunt gebruik maken van ons openbaar netwerk.
  • Mogelijkheid om EV te combineren met andere brandstoffen.
  • Eén partner voor je gehele energietransitie.
Laadpaal Laden

Verschillende opties voor zakelijk laden

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk voor zakelijk laden via een laadpaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor laadoplossingen die alleen beschikbaar zijn voor eigen personeel. Maar er zijn ook semi-publieke laadoplossingen mogelijk. Hierbij zijn de laadpunten beschikbaar voor medewerkers maar ook voor derden. Dit kan helpen de kosten te drukken en opgewekte energie, efficiënt te gebruiken.  

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier hier beneden in en laat je adviseren door een van onze specialisten.

Pauldewinter (1)

Vraag Paul om raad

Heb je een vraag en wil je persoonlijk antwoord? Stel ‘m aan Paul. Of één van onze andere adviseurs.

Bezig met laden

Klantverhalen

Lees hier hoe TotalEnergies in Nederland oplossingen op maat heeft geleverd bij klanten die jou voor zijn gegaan.